Admiraliteit Bar & Kitchen is een boetiekrestaurant en cocktailbar en zijn gevestigd in de wijk Kralingen te Rotterdam, direct naast de jachthaven “The Admiraliteit”. Bij aankomst sta je meteen tegenover een bar met meer dan 200 soorten exclusieve drankjes. Alles van een Japanse single malt tot Robert Mondavi fumé blanc! Het cocktailmenu is samengesteld door de allerbeste Nederlandse barmannen en omvat niet alleen de klassiekers, maar ook een paar bekende cocktails zoals ‘The Naughty Schoolgirl’ en ‘The Golddigger’ die je zeker zullen doen terugkomen! Dineren wordt gedaan in boudoir-achtige stoelen op onze entresol, waar u uitzicht heeft op onze open keuken. Serveren Frans-Aziatische gerechten met een “shared dining” -concept. Van ceviche en zwarte truffelpizza tot zwarte kabeljauw gemarineerd in miso. Een grote favoriet zijn onze kenmerkende ‘Tuna Tataki Lolly’s’, geserveerd met wasabi-mayonaise.

© Horeca In Beeld – www.horecainbeeld.nl