Foto reportage Restaurant Bavette.
Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. In de gerenoveerde boerderij wordt vlees geserveerd afkomstig van eigen boerderij.
De runderen worden geboren op eigen grond en hebben een goed en duurzaam leven. De Wagyu & Hereford runderen worden in onze eigen stallen optimaal verzorgd en dat zorgt voor de uitstekende kwaliteit van het vlees.  De gasten van Bavette zijn iedere keer weer verbaasd over de smaak van het eerlijke & pure vlees. Bij Bavette eet men vlees zoals vlees bedoeld is. In de open keuken bevind zich de Meat Market. Hier kunt u zelf uw favoriete stuk rundvlees uitzoeken. Bij de Meat Market krijgt u uitleg over de bijzondere Wagyu & Hereford runderen en de diverse kenmerken. Samen met de kok kunt u de bereidingswijze bepalen, uit de pan of van de Big Green Egg. Alle Meat Market gerechten worden geserveerd met een saus naar keuze, seizoen groente en handgesneden frieten.