Een fotoshoot verzorgen voor Eigenaresse Defne Gunhan-Peters Restaurant O’Pazzo Rotterdam  was direct een feestje, wat een prachtig kleurrijk interieur verdeeld over verschillende verassende gebieden! In het A la Carte gebied worden er voorgerechten, vis, vlees, vegetarische gerechten en desserts geserveerd. De unieke keuken creëert klassieke Italiaanse gerechten met de frisheid van het Verre Oosten en de elegantie van Frankrijk. Het menu verandert elk seizoen, samengesteld en gecreëerd door chef-kok Jeroen Smits. In de Pizzeria zijn er volop keuzes! Naast de bekroonde pizza’s zijn er ook verse pastagerechten, gezonde salades, risotto, een Italiaanse burger en een aantal vis- en vleesgerechten. Tijdens de lunch kunt u genieten van vers gebakken volkoren of glutenvrij Italiaans brood en baby pizza’s. Pizza’s van O’Pazzo staan bekend om hun originele Napolitaans recept en worden gebakken in een traditionele houtoven, met verse en duurzame producten. De wijnkelder bevat meer dan 85 verschillende wijnen deze heeft Winebar O ‘ in de Rotterdamse wijnscene naar een hoger niveau getild. Defne adviseert de gast met haar uitgebreide wijnkennis. In de shop worden speciale Italiaanse producten verkocht zoals balsamicoazijn met verschillende smaken, duurzame olijfolie, de wijnen die op de wijnkaart staan, verse pasta’s, O’Pazzo koffiebonen en verschillende andere producten uit Italië. De shop bevindt zich op hetzelfde adres als het restaurant.