Maak een keuze uit de eetzaal binnen op een traditionele overdekte binnenplaats versierd met curiosa van het landelijke erfgoed van Tenerife, verweven met rijkelijk begroeid loof, of het tuinterras met geurende bloemen en weelderige tropische aangeplant. Al meer dan 500 jaar is een van de basisvoedingsmiddelen op de Canarische eilanden een gemalen bloem die bekendstaat als gofio, gemalen in windmolens die ooit de eilanden doorkruisten. Er zijn nog maar weinig werkende molens. Voor Don Felipe, de man die het restaurant voor het eerst in de jaren negentig oprichtte, vertegenwoordigde de windmolen van El Molino Blanco de tradities van zijn vaderland. Vandaag herinnert het nog steeds aan het fundamenteel voedsel dat nog steeds voorkomt op de Canarische Eilanden en vertegenwoordigt onze toewijding om het beste van de Canarische traditionele keuken te behouden, gecombineerd met de beste ingrediënten en jarenlange culinaire knowhow om een ​​unieke en onvergetelijke eetervaring te bieden . 

Photo’s: © Horeca in Beeld