Horeca In Beeld was dit jaar weer aanwezig op Gastvrij Rotterdam voor het maken van een fotoverslag. Precies 16.303 vakbezoekers bezochten tijdens de afgelopen drie dagen de 7e editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Een stijging van maar liefst 14,3 procent ten opzichte van een jaar geleden. Met ruim 500 exposanten en meer dan 150 prestigieuze wedstrijden, uitreikingen, proeverijen, masterclasses en demonstraties werden wederom alle records gebroken. Bezoekers konden zich drie dagen lang oriënteren op de belangrijkste ontwikkelingen op horecagebied. Ook het aantal vierkante meters beursoppervlakte breidde zich uit naar maar liefst vijf uitverkochte beurshallen en de ruimte werd benut door een grote diversiteit aan leveranciers van food en non-food, waarvan vele met primeurs en noviteiten.

Fotografie: horecainbeeld.nl