In het prachtige, monumentale pand aan het Klokhuisplein huisvest sinds 2018 ML. Een plek waar je heerlijk kan eten, borrelen, feesten, vergaderen en overnachten. Het historisch hotel met vier sterren, in het centrum van Haarlem, is kleinschalig met 17 kamers en suites.  De kamers zijn van alle gemakken voorzien en de bijzondere historie van het pand is gekoesterd. Het hotel ademt de sfeer van vroeger, maar dan wel in een moderne, stijlvolle en comfortabele setting.  Restaurant ML bevindt zich op de binnenplaats van voormalige drukker Johan Enschedé en in de oude stijlkamer van het voormalige woonhuis van de familie Enschedé.  Het decor is strak en modern en vormt een prima achtergrond voor de culinaire sensaties die chef-koks Mark Gratama en Kevin Kion en hun keukenteam presenteren.

In 2019 is restaurant ML* wederom onderscheiden met een Michelinster!

Fotografie: Horeca In Beeld